header automatizari

AUTOMATIZARI INSTALATII FRIGORIFICE

PANOURI ELECTRICE

Pentru ca cele trei obiective importante ale instalatiei frigorifice sa fie atinse, controlul riguros al temperaturii, consumul cat mai redus de energie si fiabilitatea este nevoie de un control  extreme de précis al instalatiei. Acesta este rolul panoului electric de comanda si control al instalatiei.
Proiectam si executam orice tip de panouri electrice pentru instalatii frigorifice. De la cele cele mai simple solutii pana la cele mai complexe aplicatii, raspundem prompt si eficient celor mai diverse cerintele ale clientilor, conforme cu standardele in vigoare.
- panouri electrice pentru instalatii cu grupuri de condensare
- panouri electrice pentru grupuri de compresoare pentru mai multi consumatori frigorifici
- panouri electrice pentru comanda spatiilor racite
- panouri electrice pentru comanda pompelor
- panouri electrice pentru comanda turnurilor de racire si a condensatoarelor evaporative
- panouri electrice pentru comanda vitrinelor  frigorifice

SOLUTII DE MONITORIZARE

Sistemele de monitorizare  permit  vizualizarea in timp real a majoritatii parametrilor de functionare ai instalatiei. De asemenea sistemul de monitorizare alarmeaza imediat aparitia unei defectiuni sau depasirea valorii parametrilor setati.
Sistemele de monitorizare va ajuta sa cunoasteti direct, de la distanta,  conditiile de pastrare a produselor alimentare pastrate, evitand  astfel scaderea calitatii lor.
De asemenea, aceste sisteme va permit sa va incadrati in regulile impuse de sistemul HACCP.
Putem instala sistemele obisnuite de monitorizare de tipul celor Carel sau Dixell.

Sistemele configurabile si personalizate, tip SCADA, conforme  aplicatiei Dumneavoastra constituie a preocupare permanenta pentru programatorii nostri, asigurand cele mai performante  instalatiei frigorifice.

scada

 

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17 18