eazycool

Unitati de condensare Copeland EazyCoolTM pentru pozitionare la exterior

Pentru a completa gama curenta de unitati de condensare cu compresoare Copeland ScrollTM pentru pozitionare la interior, Emerson Climate Technologies ofera o gama de unitati de condensare cu compresoare scroll special pentru pozitionare la exterior, acoperind atat aplicatiile de temperaturi medii cat si cele de temperaturi joase.
Aplicatiile tipice ale acestor unitati sunt:
•    Micile magazine alimentare de cartier
•    Mobilierul frigorific din mini si supermarket-uri
•    Echipamente pentru baruri si restaurante
•    Pivnite si racitoare de bauturi
•    Statii de combustibili
Unitatile de condensare Copeland EazyCool utilizeaza ultimele compresoare Copeland ScrollTM si pot functiona cu mai multi agenti frigorifici. Gama ofera si posibilitatea modularii puterii frigorifice la unitatile cu doua compresoare ce include si un compresor Digital ScrollTM. Aceste unitati sunt dotate cu un controller specializat de la Alco Controls pentru un reglaj automat al incarcarii compresoarelor bazat pe o valoare reglabila a presiunii de aspiratie.

Suplimentar, unitatile Copeland EazyCool de la 7,5 pana la 15 HP pot alcatui retele, asigurand capacitati frigorifice mai mari si posibilitati mai vaste de control a incarcarii compresoarelor.

Toate unitatile de condensare sunt rezistente la conditiile atmosferice prin utilizarea unei carcase realizata dintr-un material modern, o rasina sintetica.

Unitatile Copeland EazyCool ofera un design compact si estetic si o functionare cu nivel scazut de zgomot (indicat de litera “Q” in nomenclatorul produsului). Acest lucru permite instalarea acestora acolo unde apar restrictii privind nivelul de zgomot.

 


easycool bg

 

 

Toate aspectele legate de conceptul acestor unitati de condensare sunt concentrate pentru a asigura instalare, punere in functiune si intretinere usoare si rapide.

Fiecare unitate este dotata cu o usa rabatabila cu incuietoare ce asigura acces usor atat la circuitul frigorific cat si la cutia electrica dimensionata generos, in care toate componentele electrice sunt gata cablate.

Unitatile de condensare Copeland EazyCool pentru pozitionare la exterior sunt complet echipate pentru instalare rapida si usoara, se integreaza placut in mediul inconjurator si ofera cea mai buna solutie pentru aplicatiile frigorifice comerciale.

Emerson Cimate Technologies pune la dispozitie informatii suplimentare referitoare la grupurile de condensare EazyCool si performantele acestor prin intermediul programului Select.

Pentru mai multe detalii contactati departamentul vanzari >

1 2 3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16 17 18